Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Komentāri
3
Jaunākie Vecākie
I
Inese Ziemele
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Man patika un garšo lieliski!!!!Galvenais,ka recepte ir vienkārša!
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
R
Raacenis
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Cik man zināms, sākotnējais gaspačo bija saziedējusi baltmaize maize, izmērcēta, kurai pievienoja eļļu un ķiplokus. Un viss. Tomātu versijā (pēc Kolumba brauciena pāri dīķim), tai sāka pievienot tomātus. Pie tam katram spānu pavāram gaspačo ir sava "firmas" recepte, kas nevienam netiek atklāta. Es iesaku iedrupināt zupā (lai ko tai pievienotu) vienkārši svaigas baltmaizes mīkstumu, tad ļaut visam ievilkties - pavisam cita lieta!
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
E
Esmeralda Balode-Buraka
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Parādīju šo recepti spāņu paziņam (gan ne no Seviļas) un viņa komentārs ir sekojošs: viņi nekad nepievienojot konservētus tomātus! To droši vien var labi aizstāt ar svaigajiem. Arī paprika neesot obligāta, bet tas jau ir gaumes jautājums. Es uztaisīju ar visu papriku, ļoti garšīgi. Un neliels papildinājums no viņa puses - kad gaspačo ieliets tasē, pamēģiniet uzbērt pa virsu nedaudz smalku grauzdiņu, kā arī sīkos kubiciņos sasmalcinātu (Serano) šķiņķi (vai arī kā iesaka autore - to uz maizes) un nedaudz cieti vārītu olu un pipariņus!
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties

Zupas

Jaunākās receptes