Saldais plovs ar āboliem

Sastāvdaļas

  • 3 vistas filejas
  • 4 āboli
  • 2 -3 paciņas rīsi
  • 3 ēd.kar. medus
  • Garšvielas (sāls; pipari; universālā, u.c. pēc izvēles)
  • 2 ēd.kar. eļļa

Pagatavošana

1 min.
  1. Vistas fileju un ābolus sagiež (kā nu katram labāk tīk- salminos, kubiņos). Vistas fileju apcep eļļā, kad gatava -pievieno ābolus. Mazliet apbrūnina, tad pievieno medu, garšvielas. Sautē zem vāka (10-15 min.). Cep vēl kādas 5-10 min. bez vāka.
  2. Visu pagatavoto sajauc ar izvārītiem rīsiem.
  3. Var ēst gan ar skābo krejumu, gan ar majonēzi, gan ar citām mērcēm. (Man garšo tāpat!)
  4. Lai labi garšo!!!

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi