Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Konditoreja un maize Burkānu biskvīta kūka

Burkānu biskvīta kūka

FOTO: Gita Murniece-Taurina

Kolekcijas: Veģetārās
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 5 olas
  • 5 ēd. k. cukura
  • 5 ēd. k. rupju kviešu miltu
  • 2 smalki sarīvēti, svaigi burkāni
  • Vanilīna cukurs
  • Nedaudz kanēļa vai ingvera
  • Salds krējums dekorēšanai
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

40 min.
  1. Olas dzeltenumu un atsevišķi olu baltumu ar cukuru saputo stingrās putās.
  2. Pie olu dzeltenumiem pievieno miltus, sarīvētu burkānus un garšvielas. Beigās iecilā olu baltumus.
  3. Mīklu liek veidnē un cep 200 grādu temperatūrā 20 minūtes.
  4. Izņem no cepeškrāsns, mazliet atdzesē, pārsmērē ar izkausētu sviestu, var pārkaisīt ar pūdercukuru.
  5. Putukrējumu saputo ar cukuru un pasniedz kopā ar kūku.

    Lai labi garšo!
    Putukrējumu saputo ar cukuru un pasniedz kopā ar kūku.

La...

    FOTO: Gita Murniece-Taurina

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Tomāti ar sīpoliem želejā

Tomāti ar sīpoliem želejā

Konditoreja un maize

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas