-
Sākums
-
>
Receptes
-
>
Konditoreja un maize
-
>
Burkānu biskvīta kūka
FOTO: Gita Murniece-Taurina
Saturs turpināsies pēc reklāmas
-->
Sastāvdaļas
-
5 olas
-
5 ēd. k. cukura
-
5 ēd. k. rupju kviešu miltu
-
2 smalki sarīvēti, svaigi burkāni
-
Vanilīna cukurs
-
Nedaudz kanēļa vai ingvera
-
Salds krējums dekorēšanai
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Pagatavošana
40 min.
-
Olas dzeltenumu un atsevišķi olu baltumu ar cukuru saputo stingrās putās.
-
Pie olu dzeltenumiem pievieno miltus, sarīvētu burkānus un garšvielas. Beigās iecilā olu baltumus.
-
Mīklu liek veidnē un cep 200 grādu temperatūrā 20 minūtes.
-
Izņem no cepeškrāsns, mazliet atdzesē, pārsmērē ar izkausētu sviestu, var pārkaisīt ar pūdercukuru.
-
Putukrējumu saputo ar cukuru un pasniedz kopā ar kūku.
Lai labi garšo!
FOTO: Gita Murniece-Taurina
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs