Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Konditoreja un maize Augļu kēksiņi

Augļu kēksiņi

FOTO: Gita Murniece-Taurina

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 400 g augļu un ogu (ābolu, bumbieru, ķiršu u.c.)
  • 150 g auzu pārslu
  • 150 g miltu
  • 100 g cukura
  • 2 olas
  • 75 ml dīgstu eļļas
  • 1 /4 l piena
  • 1 paciņa cepamā pulvera
  • 1 /2 tējk. kanēļa
  • Šķipsniņu sāls
  • Pūdercukurs
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

60 min.
  1. Saputo olas, cukuru un sāli.
  2. Pievieno eļļu, pienu, miltus, auzu pārslas, cepamo pulveri un kanēli.
  3. Augļus nomazgā, izņem kauliņus, sīki sagriež un pievieno mīklai.
  4. Masu pilda keksu formiņās, liek sakarsētā cepeškrāsnī (200 grādu temperatūrā) un cep apmēram 30 minūtes.
  5. Gatavus pārkaisa ar pūdercukuru.
  6. Lai labi garšo!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Sulīgās tītara kotletes ar tomātiem un sieru

Sulīgās tītara kotletes ar tomātiem un sieru

Konditoreja un maize

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas