Baraviku - grūbu zupa

Baraviku - grūbu zupa
Foto: Depositphotos.com

Sastāvdaļas

  • 1 sauja grūbu
  • 5 baravikas
  • 200 g žāvētas gaļas
  • 3 kartupeļi
  • 1 liels burkāns
  • 1 liels sīpols
  • 2 l ūdens
  • Selerijas sakne
  • Pētersiļi
  • Dilles
  • Sausais sēņu buljons

Pagatavošana

120 min.
  1. Grūbas iepriekš iemērc, tad liek vārīties un vāra puslīdz mīkstas. Tad pievieno sauso buljonu.
  2. Uz pannas sacep baravikas, pievieno rīvētu burkānu, žāvēto gaļu, sagrieztu kubiņos, tad sagriestus sīpolus , nedaudz selerijas sakni un pacep.
  3. Pēc tam visu liek katlā pie grūbām, turpina vārīt apmēram 30 min., tad pievieno sagrieztus kartupeļus un vāra vēl 20 min.
  4. Gatavai zupai pievieno sagrieztus zaļumus. Ja vēlas, var ēst ar skābo krējumu.

    Labu apetīti!
    Gatavai zupai pievieno sagrieztus zaļumus. Ja vēlas, var ēst...
    Foto: Depositphotos.com
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Zupas


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi