Sākums > Receptes > Zupas

Baraviku - grūbu zupa

2007. gada 24. septembris
Foto: Depositphotos.com
Pagatavošana
120 min
1. Grūbas iepriekš iemērc, tad liek vārīties un vāra puslīdz mīkstas. Tad pievieno sauso buljonu.
2. Uz pannas sacep baravikas, pievieno rīvētu burkānu, žāvēto gaļu, sagrieztu kubiņos, tad sagriestus sīpolus , nedaudz selerijas sakni un pacep.
3. Pēc tam visu liek katlā pie grūbām, turpina vārīt apmēram 30 min., tad pievieno sagrieztus kartupeļus un vāra vēl 20 min.
4. Gatavai zupai pievieno sagrieztus zaļumus. Ja vēlas, var ēst ar skābo krējumu.

Labu apetīti!
Foto: Depositphotos.com
Uz augšu