Šodienas redaktors:
Madara Stankeviča
Iesūti ziņu!
Sākums > Receptes > Zupas

Baraviku - grūbu zupa

Foto: Depositphotos.com
Pagatavošana
120 min
1. Grūbas iepriekš iemērc, tad liek vārīties un vāra puslīdz mīkstas. Tad pievieno sauso buljonu.
2. Uz pannas sacep baravikas, pievieno rīvētu burkānu, žāvēto gaļu, sagrieztu kubiņos, tad sagriestus sīpolus , nedaudz selerijas sakni un pacep.
3. Pēc tam visu liek katlā pie grūbām, turpina vārīt apmēram 30 min., tad pievieno sagrieztus kartupeļus un vāra vēl 20 min.
4. Gatavai zupai pievieno sagrieztus zaļumus. Ja vēlas, var ēst ar skābo krējumu.

Labu apetīti!
Foto: Depositphotos.com
Komentāri
Uz augšu