Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Komentāri
29
Jaunākie Vecākie
Profila foto
Kristīne Es
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Līdz šim, labākā marināde šašlikam. Paldies!Garšvielas liku šašlikam paredzētās gatavàs.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
A
Aleksandra Ločmele
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
No kura laika latviešiem ''TRADICIONĀLAIS ŠAŠLIKS'' ko ???????
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
N
Nils Veidmanis
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Pēc pieredzes, diennakti var turēt, es labāk pēčāk (PĒc Četrām stundĀm, ātrāK nē) ieliku bļodu ledusskapī, viss ok. Teicama recepte vistas šķiņķiem, atkaulotajiem, super.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
E
Evija Buševica
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Vai tas nebus slitkti ja es noturēšu gaļu marinēties uz visu diennakti?
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
p
pupa
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Tiešām ļoti izdevusies recepte,n-reizes jau esmu tasījusi ne tikai grillēšanai laukā,bet arī mājas apstākļos cepeškrāsnī.sanāk arī ļoti miksta gaļa,tikai nav tā grila garša.pāāāldies par recepti!!!!!!
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
I
Ivars
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Tik daudz pretrunīgas informācijas internetā par šašliku.... šeit nu beidzot vienkārši. Esmu taisījis vairākus gadus ar kefīriem, adžikām un 100 citām lietām. Sagribējās veco vienkāršo ar etiķi - meklēju ko saka "māte Google". Izrādās letiņu valodā pieeamais ir nebaudāms, atšķirībā no citu ēdienu recept
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
a
aivars
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
es jau gadus 3 taisu peec siis receptes...super
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
g
garais
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Sāls no gaļas izsūc mitrumu, tapēc jebkura veida marinādei sāli pamēģiniet iemaisīt klāt tieši pirms cepšanas tad gaļa būs īpaši sulīga!
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
G
Gunta
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Mēs ar draugu ar šodien uztaisījām no šās receptes. Tik biski mums ir vairāk garšvielas. Rīt celsim. Redzēs kāda būs :)
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
L
Linards Rāvičs
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
SĪPOLUS NEKAD NEVAJAG ŽĒLOT!!
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
I
Ieva
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Uz 1 kg cūkgaļas tiešam vajag 800 g sīpolu?
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
I
Ieva
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Arī es gribu pievienoties un pateikt PALDIES par šo recepti! Visur meklēju šašlika receptes, bet nekas mani neuzrunāja. Par cik, pirmo reizi mūžā man bija jātaisa šašliks, tad ar šo recepti es esmu sevi parādījusi kā labu mājsaimnieci, kura prot gatavot! Paldies receptes autoram! :)
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
R
Rihards
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Šo šašlika recepti izmantoju jau vairākus gadus. Pirms Jāņiem mājās parasti notiek gaļas cehs-marinētava. Viena lieta gan, ko esmu atklājis - no citrona sula jāizspiež un tad to pievieno marinādei. Ilgu laiku nevarēju saprast, kāpēc nedaudz tāds rūgtums parādās un tad sapratu - citrona miza un iekšas dara marinādi nedaudz rūgtu. Es lieku parasti uz 1 kg 2 citronus. Lielais paldies receptes autoram par šo recepti, pēc kuras gaļa pildījusi daudzus vēderus un saņēmusi ļoti labas uzslavas. Šodien meklēju kaut ko savādāku receptēs un nonācu atkal pie šīs brīnumreceptes - tā laikam zīme, ka nevajag eksperimentēt. Un īstenībā tā arī ir, eksperimentiem nav vietas, ja gaidi ciemiņus uz Jāņiem. Izmēģināt jaunas vēsmas var ikdienā. Pagājušajos Jāņos apēdām 10 kg gaļu un tā neapnika ne brīdi. Super!
Būs kārtējie Līgo svētki ar labāko gaļu pasaulē!
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
M
Marika
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
ja sipolam ir nepieciesams tad vaig
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
A
Andris@
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Uz iesma nevajag likt gaļu kopā ar sīpoliem vai citroniem.Ja ir vēlme ko grilēt,to vajag darīt uz atsevišķa iesma,4ās daļās sagrieztu sīpolu(ja grib var iemarinēt pirms tam),tomātu pusītes grilēt ketčupa vietā klāt pie gaļas,Kabačus,ķirbjus,baklažānus,bet to visu cep uz atsevišķiem iesmiem,jo katrs dārzenis cepas savādāk.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
A
Ainārs
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Ļoti garšīgi bija, paldies ! Taisīju no cūkgaļas kakla karbonādes, izvēlējos olīveļļu, vienīgi saldo sarkano piparu nebija, to vietā 5 piparu maisījumu liku + pieliku vēl pikanto piedevu gaļai noSanta Maria, šādi marinēti, izcepti šašliki garšoja labāk kā cūkgaļa majonēzes marinādē. Paldies. :)
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
e
eino44
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
ideālam variantam pievieno vēl kefīru,pamēģiniet neko nesabojāsiet-tik papildināsiet labsajūtu garšas kārpiņām
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
V
Viktorija
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Es arī gribu izteikt pateicību, esam gatavojuši jau n-tas reizes ir tik gardi, ēd arī mazie bērni. Es neesmu nekāda dižā pavāre, bet pēc viesībām, visi grib zināt, labākā šašlika pagatavošanas noslēpumu!!! Paldies, paldies, paldies :)
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
D
Diāna
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Paldies par šo recepti! SUPER! Gatavojam jau vairākas reizes un vienmēr pie pēdējā gabaliņa secinām, kā - jau viss?
Mēs tikai neliekam tik daudz sīpolu, jo 2-3 lielus sīpolus sablenderējam, kas dod arī labu efektu. Un noteikti pievienojamies tam faktam, jo kārtīgāk izspaida gaļu, jo mīkstāka!
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
L
Laura
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Visi bija sajūsmā, tgd visa ģimene taisa tikai pēc šīs receptes :) pamēģināju un arī meža cūka garšoja ļoti labi.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
L
Laura
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Cukura vietaa es lieku medu.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
s
sarmite
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Loti laba recepte. Ari es taadu shashliku gatavoju jau vairaakus gadus. Ellja ir ir svariiga pedeva,kaa arii cukurs...
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
s
sandris
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
perfekta recepte ne ko pielikt ne ko atnemt.i nekadu majonezi nevajagja grib lai gala butu miksta ta kartigi jaizspaida
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
a
alexxis
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Recepte patiesaam ir ieveeriibas cieniiga,tacu tajaa nav mineeta siika receptes nianse - citronu ( man gan labaak garso ar laimu ) vajag sagriezt ar visu mizinu,mizina saslikam pieskir neatkaartojamu ,fantastisku piegarshu.
Kaa papildinaajumu ,var mineet citronpiparus,tie pieskir asuminu un izteiktaak izcel citrona mizinas garsu (es uz kilogramu galas pievienoju 2 tejkarotes citronpiparu )
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
s
spoks
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
nu ļoti laba recepte! Garšīgi! Visi mūsmājās laimīgi! :) Paldies!
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
D
Diana Netlava
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Ja gribat lai gala butu loti miksta pievienojiet klat majonezi tas pasa sastavdalas tikai klat nak majoneze!
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
d
dIANA
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
tas sasliks ir miksts?
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
J
Jurix
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Gatavoju no kakla karbonādes ar olīveļļu, ievērojot visas proporcijas. Marinēju 1 diennakti. Kaut kas tik labs sen nebija ēsts, visi slavēja. Nevajag baidīties no milzīgā sīpolu daudzuma, vienīgi laikus paredzēt lielāku trauku ērtākai sagatavošanai. Galvenais, kārtīgi izspiest gaļu ar visām piedevām.
Perfekti!
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
I
Inguna
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Pēc n-tās reizes nolēmu uzrakstīt pateicības vārdus receptes autoram...Izcila recepte! Vienkārši super!Visiem, pat profesionāliem pavāriem ir gašojis. Esmu mazliet tikai vienkāršojusi gatavošanas procesu-visas garšvielas saleju burciņā, tai sk. citronu sulu, kārtīgi sakratu un beigās pievienoju eļļu. Paldies!!!!!
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties

Pamatēdieni

Jaunākās receptes