Gaisīgās peldošās salas vaniļas mērcē

4 1
Gaisīgās peldošās salas vaniļas mērcē
Foto: Depositphotos.com
Pasniedz atdzesētu !!!

Sastāvdaļas

  • 250 ml piena
  • 2 olas
  • 25 g cukura
  • Vanilīna cukurs vai vanilīns pēc garšas

Pagatavošana

25 min.
  1. Olas baltumu ar pusi cukura saputo stingrās putās.
  2. Uzkarsē pienu. Ar karoti pikām liek vedošā pienā vienā kārtā un apgrozot izkarsē 3-5min. Pēc tam pikas ar karoti no piena izņem,kārto dziļos deserta šķīvjos.
  3. Olas dzeltenumu saputo ar cukuru, pieliek vanilīnu vai vanilīna cukuru, pievieno pienam, kurā karsēja olas baltumu, maisot karsē, līdz mērce nedaudz sabiezē.
  4. Vaniļa smērci atdzesē un pārlej pāri olas baltuma salām vai otrādi-vispirms dziļos deserta šķivjos ielej mērci un tajā liek olas baltuma salas.

    Lai labi garšo!
    Vaniļa smērci atdzesē un pārlej pāri olas baltuma salām vai...
    Foto: Depositphotos.com
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Deserti