Sākums > Receptes > Salāti

Valdorfa salāti ar vistas gaļu

2007. gada 30. jūnijs
Foto: Depositphotos.com
Pagatavošana
1 min
1. Bļodā liek vistas gaļu, pievieno selerijas, sasmalcinātus valriekstus un visu samaisa.
2. Āboliem izņem serdi, tad tos sagriež kubiņos un aplaista ar citrona sulu, lai mīkstums nepaliktu brūns.
3. Ābolu gabaliņus pievieno vistas gaļai un kārtīgi samaisa.
4. Lai pagatavotu mērci, nelielā bļodiņā sajauc majonēzi, jogurtu, sarīvētu citrona miziņu un melnos piparus.
5. Mērci ar karoti klāj uz vistas salātiem un viegli maisa.
6. Apsedz un pirms pasniegšanas vismaz stundu patur ledusskapī. Kad pasniedz, iemaisa salātlapas.

Labu apetīti!
Foto: Depositphotos.com
Uz augšu