Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Salāti Valdorfa salāti ar vistas gaļu

Valdorfa salāti ar vistas gaļu

FOTO: Depositphotos.com

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 200 g dažādu salātu lapu
  • 175 g vārītas, kubiņos sagrieztas vistas krūtiņas bez ādas un kauliem
  • 4 selerija kāti, smalki sagriezti
  • 75 g rupji sasmalcinātu valriekstu
  • 1 sarkans ābols
  • 1 zaļš ābols
  • 1/2 citrona sula
  • Mērcei:
  • 4 ēd. k. mazkaloriju majonēzes
  • 4 ēd. k. jogurta ar zemu tauku saturu, bez piedevām
  • 1/2 tējk. sarīvētas citrona miziņas
  • Melnie pipari
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Bļodā liek vistas gaļu, pievieno selerijas, sasmalcinātus valriekstus un visu samaisa.
  2. Āboliem izņem serdi, tad tos sagriež kubiņos un aplaista ar citrona sulu, lai mīkstums nepaliktu brūns.
  3. Ābolu gabaliņus pievieno vistas gaļai un kārtīgi samaisa.
  4. Lai pagatavotu mērci, nelielā bļodiņā sajauc majonēzi, jogurtu, sarīvētu citrona miziņu un melnos piparus.
  5. Mērci ar karoti klāj uz vistas salātiem un viegli maisa.
  6. Apsedz un pirms pasniegšanas vismaz stundu patur ledusskapī. Kad pasniedz, iemaisa salātlapas.

    Labu apetīti!
    Apsedz un pirms pasniegšanas vismaz stundu patur ledusskapī....

    FOTO: Depositphotos.com

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Rabarberu uzpūteņa saldējums

Rabarberu uzpūteņa saldējums

Salāti

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas