Valdorfa salāti ar vistas gaļu

Valdorfa salāti ar vistas gaļu
Foto: Depositphotos.com

Sastāvdaļas

  • 200 g dažādu salātu lapu
  • 175 g vārītas, kubiņos sagrieztas vistas krūtiņas bez ādas un kauliem
  • 4 selerija kāti, smalki sagriezti
  • 75 g rupji sasmalcinātu valriekstu
  • 1 sarkans ābols
  • 1 zaļš ābols
  • 1/2 citrona sula
  • Mērcei:
  • 4 ēd. k. mazkaloriju majonēzes
  • 4 ēd. k. jogurta ar zemu tauku saturu, bez piedevām
  • 1/2 tējk. sarīvētas citrona miziņas
  • Melnie pipari

Pagatavošana

1 min.
  1. Bļodā liek vistas gaļu, pievieno selerijas, sasmalcinātus valriekstus un visu samaisa.
  2. Āboliem izņem serdi, tad tos sagriež kubiņos un aplaista ar citrona sulu, lai mīkstums nepaliktu brūns.
  3. Ābolu gabaliņus pievieno vistas gaļai un kārtīgi samaisa.
  4. Lai pagatavotu mērci, nelielā bļodiņā sajauc majonēzi, jogurtu, sarīvētu citrona miziņu un melnos piparus.
  5. Mērci ar karoti klāj uz vistas salātiem un viegli maisa.
  6. Apsedz un pirms pasniegšanas vismaz stundu patur ledusskapī. Kad pasniedz, iemaisa salātlapas.

    Labu apetīti!
    Apsedz un pirms pasniegšanas vismaz stundu patur ledusskapī....
    Foto: Depositphotos.com
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

liiga 2011. gada 13. janvāris 19:16
pē 3. karotes ļoti iegaršojās. es klāt vēl piegriezu ķīnas kāposta mīksto aukšdaļu.
paldies par recepti!
Zane 2009. gada 20. augusts 23:49
šie ir garšigi salāti no salātu recepšu grāmatas "Salāti".

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Salāti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi