Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Kartupeļu un tomātu sacepums 2

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 2 lieli sīpoli
  • 4 ēd. k. eļļas
  • ¼ kg maltās gaļas
  • 4 tomāti
  • 3 ķiploka daiviņas
  • Sāls
  • Pipari
  • ½ dl gaļas buljona vai baltvīna
  • 8 kartupeļi
  • 2 dl skāba krējuma vai jogurta bez piedevām
  • 3 olas
  • 1 ēd. k. kviešu miltu
  • ½ ēd. k. sāls
  • ½ dl siera
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Sīpolus nomizo, sakapā un apcepo nelielā eļļas daudzumā. Apcep arī malto gaļu. tomātus sagriež un kopā ar gaļas buljonu liek pannā. Pievieno garšvielas un sautē, kamēr gaļa gatava. nomizo un sagriež šķēlītēs kartupeļus. Arī apbrūnina eļļā. Iesmērē veidni ar taukiem. Veidnē liek vienu kārtu kartupeļu, gaļas maisījumu un atkal kartupeļus. Samaisa skābo krējumu vai jogurtu ar olām un miltiem. pieliek sāli un lej veidnē. Uzkaisa sarīvētu sieru. Cep 200 grādu temperatūrā karstā cepeškrāsnī apmēram stundu
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Rabarberu uzpūteņa saldējums

Rabarberu uzpūteņa saldējums

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas