Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Kartupeļu un tomātu sacepums 2

2007. gada 28. jūnijs
Foto: Receptes.lv
Pagatavošana
1 min
1. Sīpolus nomizo, sakapā un apcepo nelielā eļļas daudzumā. Apcep arī malto gaļu. tomātus sagriež un kopā ar gaļas buljonu liek pannā. Pievieno garšvielas un sautē, kamēr gaļa gatava. nomizo un sagriež šķēlītēs kartupeļus. Arī apbrūnina eļļā. Iesmērē veidni ar taukiem. Veidnē liek vienu kārtu kartupeļu, gaļas maisījumu un atkal kartupeļus. Samaisa skābo krējumu vai jogurtu ar olām un miltiem. pieliek sāli un lej veidnē. Uzkaisa sarīvētu sieru. Cep 200 grādu temperatūrā karstā cepeškrāsnī apmēram stundu
Uz augšu