* omlete - po prastomu

Sastāvdaļas

  • Piens
  • Olas
  • Siers
  • Sīpols
  • Doktor desa
  • Vegeta
  • Sviests
  • Dilles

Pagatavošana

20 min.
  1. Piemērs:
  2. Sakuļam olas ar mienu vienmērīgā masā, pievienojam vegetiņu, nedaudz.
  3. Paralēli apcepjam kārtīgi sīpolu ( iesaku sīpolu negriest smalki, bet gan stremelītēs), kad sīpoli apcemti apcepjam atsevišķi desu(desu arī vēlams sagriest strēmelītēs) nedaudz.
  4. Sasmalcinam dillītes...
  5. Liekam cepties omleti krasniņā ( pievienojam maisijumam nedaudz sviestiņu, lai virsējā kartiņa būtu grauzdeināka) un 5-7 min, tad izņemam parberam pāri ar desu un sīpolu un liekam tālāk cepties, kad omlete ir principā gatava izņemam no krasniņas parmeram ar dillēm (svaigām), ieliekam vēl krāsniņā uz 5 min.
  6. Pasniegt var ar grauzdiņiem apceptiem un pari parkaisītu sieru( kas arī ir sarīvēts)!

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi