Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Cepamo sēņu mērce

2007. gada 17. maijs
Foto: Depositphotos.com
Pagatavošana
45 min
1. Senes notīra, sagriež vidējos gabalos un cep. Cep tik ilgi līdz iztvaiko viss liekais šķidrums
2. Atsevišķā pannā apcep smalki sagrieztus sīpolus, līdz tie kļūst caurspīdīgi. Pievieno sēnēm.
3. Visu papildina ar sāli un pipariem, iemaisa skābo krējumu. Skābā krējuma daudzums atkarīgs no pasu vēlmēm - ja mērci vēlas škidrāku - krējumu pievieno vairāk, ja tomēr akcents uz senēm - mazāk.
4. Visu masu karsē, līdz mērce uzmet dažus burbuļus.
Pasniez ar vārītiem kartupeļiem.

Labu apetīti!
Foto: Depositphotos.com
Uz augšu