Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Deserti Rabarberu, ābolu un jāņogu ķīselis

Rabarberu, ābolu un jāņogu ķīselis

FOTO: Depositphotos.com

Rabarberus un ogas var izmantot saldētas :)
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • Divi rabarberi
  • Kartupeļu ciete
  • Aboli 2 palieli
  • Nedaudz jāņogas
  • Cukurs
  • Svaiga apelsina miziņa ( 2-3 nelielas šķēlītes)
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

20 min.
  1. Nomizo rabarberus, sagriežam mazos kubiciņos, nomizo ābolu, sagriež mazos kubiciņos, ielej katliņā ūdeni met sastāvu varīties, pievieno arī jāņogas.
  2. Pavāra 3 - 4 min
  3. Paralēli krūzītē ar aukstu ūdeni iemaisa 1 ēd. k. ar kalniņu kartupeļu cietes un kartīgi izmaisa, lej klāt mūsu vārošam sastāvam cītīgi maisot.
  4. Turpina maisīt, pievieno cukuru pēc garšas un apelsina miziņas, turpinam maisīt ļīdz tas sabiezē, tad slēdz arā. Uzliek vāku un ļauj, lai 5 - 7 min. pastāv, tad noņem vāku un lai atdziest.
  5. Lai labi garšo!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Kefīra kūka ar avenēm

Kefīra kūka ar avenēm

Deserti

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ
| 7. jūlijs 15:33 7.07 15:33
6 būtiskas kļūdas, marinējot gurķus
Svarīgi, lai burciņas ilgi glabātos

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas