Sākums > Receptes > Deserti

Rabarberu, ābolu un jāņogu ķīselis

2007. gada 16. maijs
Foto: Depositphotos.com
Rabarberus un ogas var izmantot saldētas :)
Pagatavošana
20 min
1. Nomizo rabarberus, sagriežam mazos kubiciņos, nomizo ābolu, sagriež mazos kubiciņos, ielej katliņā ūdeni met sastāvu varīties, pievieno arī jāņogas.
2. Pavāra 3 - 4 min
3. Paralēli krūzītē ar aukstu ūdeni iemaisa 1 ēd. k. ar kalniņu kartupeļu cietes un kartīgi izmaisa, lej klāt mūsu vārošam sastāvam cītīgi maisot.
4. Turpina maisīt, pievieno cukuru pēc garšas un apelsina miziņas, turpinam maisīt ļīdz tas sabiezē, tad slēdz arā. Uzliek vāku un ļauj, lai 5 - 7 min. pastāv, tad noņem vāku un lai atdziest.
5. Lai labi garšo!
Uz augšu