Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Mājas vafeles

FOTO: Depositphotos.com

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 200 g sviestsa
  • 150 g cukura
  • 4-5 olas
  • Milti
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

40 min.
  1. Izkausē sviest (var to darīt ari uz plīts, intensīvi maisot, lai sviests nepiedeg).
  2. Pieliek klāt 4-5olas, pieberam cukuru, visu sakuļ.
  3. Pieber klāt miltus, visu intensīvi maisa. Mīklai nevajadzētu būt pārāk biezai, tā, lai iet paviegli nost no karotes.
  4. Kad mīkla ir izmaisīta tik labi, ka nav nekādu daļiņu , tā ir vienmērīga, tad var ķerties pie cepšanas.
  5. Cep labi sakarsēta pannā. Ja grib rullīšus, vafeles jārullē, kamēr karstas. Vēlams cept tikai un vienīgi vafeļu pannā, cepas atri, turklāt pati panna jasasmēra ar eļļu vismaz vienu reizi.
    Pasniegt varam gan ar ievārijumu, gan pašpagatavotu augļu svaigo mērci!!

    Lai labi garšo!
    Cep labi sakarsēta pannā. Ja grib rullīšus, vafeles jārullē,...

    FOTO: Depositphotos.com

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Ceptu tomātu biezzupa

Ceptu tomātu biezzupa

Konditoreja un maize

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ
| 29. jūlijs 17:44 29.07 17:44
Knifi, lai mājās karbonāde garšotu tikpat labi kā ceļmalas krodziņā (5)
Iesaka šefpavārs Ingmārs Ladigs

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas