Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Frikadeles ar burkānu biezeni

Frikadeles ar burkānu biezeni

FOTO: Depositphotos.com

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 1 kg jauktas maltās gaļas
  • 4 ēd. k. augu eļļa
  • 500 g rīvētu burkānu
  • 150 g dārzeņu buljona
  • 5 ml skābā krējuma
  • 5 ēd. k. sviesta
  • 2 tējk. mārsila lapiņu
  • Rīvēts muskatrieksts
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

60 min.
  1. Maltajai gaļai pievieno sāli, šķipsniņu piparus, rūpīgi izmīca un saviļā 20 frikadelītes.
  2. Pannā uzkarsē augu eļļu un cep frikadeles no visām pusēm gatavas.
  3. Rīvētus burkānus vāra sakņu buljonā mīkstus, izberž caur sietu un ļauj nedaudz atdzist. Var arī masu sablendēt.
  4. Padzisušajam burkānu biezenim pievieno skābu krējumu, sviestu, mārsilu, sāli, piparus, muskatriekstu, rūpīgi samaisa un pasniedz ar frikadelītēm.

    Lai labi garšo!
    Padzisušajam burkānu biezenim pievieno skābu krējumu, sviest...

    FOTO: Depositphotos.com

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Pildīts cūkgaļas pavēderes cepetis pienā ar āboliem

Pildīts cūkgaļas pavēderes cepetis pienā ar āboliem

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas