-
Sākums
-
>
Receptes
-
>
Pamatēdieni
-
>
Frikadeles ar burkānu biezeni
Saturs turpināsies pēc reklāmas
-->
Sastāvdaļas
-
1 kg jauktas maltās gaļas
-
4 ēd. k. augu eļļa
-
500 g rīvētu burkānu
-
150 g dārzeņu buljona
-
5 ml skābā krējuma
-
5 ēd. k. sviesta
-
2 tējk. mārsila lapiņu
-
Rīvēts muskatrieksts
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Pagatavošana
60 min.
-
Maltajai gaļai pievieno sāli, šķipsniņu piparus, rūpīgi izmīca un saviļā 20 frikadelītes.
-
Pannā uzkarsē augu eļļu un cep frikadeles no visām pusēm gatavas.
-
Rīvētus burkānus vāra sakņu buljonā mīkstus, izberž caur sietu un ļauj nedaudz atdzist. Var arī masu sablendēt.
-
Padzisušajam burkānu biezenim pievieno skābu krējumu, sviestu, mārsilu, sāli, piparus, muskatriekstu, rūpīgi samaisa un pasniedz ar frikadelītēm.
Lai labi garšo!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs