Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Lazanja ar malto gaļu

Lazanja ar malto gaļu

FOTO: Depositphotos.com

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 600 g liellopa maltās gaļas
  • 0.5 l gaļas buljona
  • 250 g lazanjas plākšņu
  • 150 g siera
  • 1 liels burkāns
  • 2 sīpoli
  • 2 daiviņa/s ķiploka
  • 2 ēd. k. eļļas
  • Sāls
  • Malti melni pipari
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

70 min.
  1. Lazanjas plāksnes pirms lietošanas 5 minūtes ir jānovara lielā ūdens daudzumā, pievienojot ūdenim sāli un jāvēro, lai makaroni nesalīp. Priekš tā ūdenī var pievienot nedaudz eļļas. Tad makaronus uzreiz atdzēse aukstā ūdeni un izklāj uz dvieļā lai izžūst.
  2. Maltai gaļai pievieno sāli, piparus, ķiplokus un visu kārtīgi samīca. Sīpolus un burkānus sasmalcina un apcep uz pannas, pēc brīža pievienojot malto gaļu. Maisot cep uz pannas vēl 5 minūtes.
  3. Cepamā formā kārtās liek : lazaņjas plāksnes, maltās gaļas pildījumu, lazanjas plāksnes un pārlej beigās ar buljonu.
  4. Formu parklaj ar vāku vai ar foliju. Cep 40 minūtes. cepeškrasnī 220 grādos.
  5. Piecas minūtes pirms gatavības, pārkaisa ar sarīvēto sieru.

    Labu apetīti!
    Piecas minūtes pirms gatavības, pārkaisa ar sarīvēto sieru....

    FOTO: Depositphotos.com

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Žāvētu augļu ķīselis ar pienu

Žāvētu augļu ķīselis ar pienu

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas