Lazanja ar malto gaļu

Lazanja ar malto gaļu
Foto: Depositphotos.com

Sastāvdaļas

  • 600 g liellopa maltās gaļas
  • 0.5 l gaļas buljona
  • 250 g lazanjas plākšņu
  • 150 g siera
  • 1 liels burkāns
  • 2 sīpoli
  • 2 daiviņa/s ķiploka
  • 2 ēd. k. eļļas
  • Sāls
  • Malti melni pipari

Pagatavošana

70 min.
  1. Lazanjas plāksnes pirms lietošanas 5 minūtes ir jānovara lielā ūdens daudzumā, pievienojot ūdenim sāli un jāvēro, lai makaroni nesalīp. Priekš tā ūdenī var pievienot nedaudz eļļas. Tad makaronus uzreiz atdzēse aukstā ūdeni un izklāj uz dvieļā lai izžūst.
  2. Maltai gaļai pievieno sāli, piparus, ķiplokus un visu kārtīgi samīca. Sīpolus un burkānus sasmalcina un apcep uz pannas, pēc brīža pievienojot malto gaļu. Maisot cep uz pannas vēl 5 minūtes.
  3. Cepamā formā kārtās liek : lazaņjas plāksnes, maltās gaļas pildījumu, lazanjas plāksnes un pārlej beigās ar buljonu.
  4. Formu parklaj ar vāku vai ar foliju. Cep 40 minūtes. cepeškrasnī 220 grādos.
  5. Piecas minūtes pirms gatavības, pārkaisa ar sarīvēto sieru.

    Labu apetīti!
    Piecas minūtes pirms gatavības, pārkaisa ar sarīvēto sieru....
    Foto: Depositphotos.com
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Amanda 2015. gada 26. jūnijs 16:10
Ļoti laba recepte
Amanda 2015. gada 25. jūnijs 18:39
pamiģināšu šo recepti
Inta 2011. gada 8. decembris 00:30
nu ja nopietni tad sadai plitij der tikai vakteshana uz aci! jo katrai plitij savs karstums, mana gadijuma pec 20 min var pabazt degunu un parbaudit.
bet par pasu recepti - gardi! neko pielikt ne atnemt.

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni