Mazsālīta laša un rukolas lavašs

Mazsālīta laša un rukolas lavašs
Foto: Depositphotos.com
Vari gatavot vakarā un ēst no rīta. Kāpēc jāļauj lavašam nostāvēties? Sākotnēji tas ir paciets, bet ar laiku uzsūc visas garšas, kas tajā salikts un kļūst mīkstāks.

Sastāvdaļas

4
porcijas
  • 1 lavaša loksne
  • 200 g krēmsiers
  • 250 g mazsālīts lasis
  • 50 g rukola
  • 1-2 sarkanie sīpoli

Pagatavošana

70 min.
  1. Sīpolu nomizo un sagriež plānās šķēlītēs. Sagriež arī lasi.
  2. Uz lavaša vienmērīgi uzziež krēmsieru, virsū kārto rukolu, sīpolu lasi un visu cieši satin (ietin arī pārtikas plēvē).
  3. Ļauj ledusskapī nostāvēties vismaz stundu. Tad griež sev tīkama izmēra gabalos un bauda!
    Ļauj ledusskapī nostāvēties vismaz stundu. Tad griež sev tīk...
    Foto: Depositphotos.com
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Uzkodas


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi