Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Uzkodas Mazsālīta laša un rukolas lavašs

Mazsālīta laša un rukolas lavašs

FOTO: Depositphotos.com

Vari gatavot vakarā un ēst no rīta. Kāpēc jāļauj lavašam nostāvēties? Sākotnēji tas ir paciets, bet ar laiku uzsūc visas garšas, kas tajā salikts un kļūst mīkstāks.
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

4
porcijas
  • 1 lavaša loksne
  • 200 g krēmsiers
  • 250 g mazsālīts lasis
  • 50 g rukola
  • 1-2 sarkanie sīpoli
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

70 min.
  1. Sīpolu nomizo un sagriež plānās šķēlītēs. Sagriež arī lasi.
  2. Uz lavaša vienmērīgi uzziež krēmsieru, virsū kārto rukolu, sīpolu lasi un visu cieši satin (ietin arī pārtikas plēvē).
  3. Ļauj ledusskapī nostāvēties vismaz stundu. Tad griež sev tīkama izmēra gabalos un bauda!
    Ļauj ledusskapī nostāvēties vismaz stundu. Tad griež sev tīk...

    FOTO: Depositphotos.com

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Krabju salāti ar puķkāpostu, kukurūzu un svaigu gurķi

Krabju salāti ar puķkāpostu, kukurūzu un svaigu gurķi

Uzkodas

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas