Rūgušpiens ar redīsiem un zaļumiem

Rūgušpiens ar redīsiem un zaļumiem
Foto: Depositphotos.com
Derēs ga brokastīm, gan klasiskās aukstās zupas vietā.

Sastāvdaļas

  • 200 g redīsu
  • 1 l rūgušpiena (var izmantot kefīru)
  • 30 g zaļumu (dilles, loki un pētersīļi)
  • Sāls, pipari

Pagatavošana

30 min.
  1. Redīsus sagriež šķēlītēs.
  2. Rupjākos gabalos sagriež zaļumus, pievieno redīsiem.
  3. Pieber sāli, piparus un pārlej ar rūgušpienu vai kefīru.
    Ļauj atdzīst.

    Lai labi garšo!
    Pieber sāli, piparus un pārlej ar rūgušpienu vai kefīru. 
Ļ...
    Foto: Depositphotos.com
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Zupas