Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Deserti Cantuccini cepumi

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 2 olu dzeltenumi
  • 1 vesela ola
  • 150 gr pūdercukura
  • 150 gr kviešu miltu
  • 1 apelsīna smalki sarīvēta miziņa
  • 1 tējk.cepamā pulvera
  • ½ tējk. vaniļas cukura
  • 150 gr mandeļu
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

40 min.
  1. Bļodā sajauc olu dzeltenumus ar veselo olu, pūdercukuru, miltiem,apelsīna miziņu, cepamo pulveri un vaniļas cukuru.Pievieno mandeles.Varvēl pievienot 2 ēd.karotes ūdens, ja pavisam nevar tikt galā, jo šī mīkla mēdz būt ļoti lipīga.
  2. Uzsilda cepeškrāsni uz 190C.
  3. Uz cepešpannas uzklāj cepamo papiru, tad mīklu sadala 2 daļās un izveido no tās uz cepampapīra divus gareniskus klaipiņus(garumā sanāks kādi 30 cm, platumā 7-9cm)kurus piespiežam tā, lai tie ir aptuveni 1 cm biezi.Var saslapināt rokas ūdenī, lai sanāk smukāk un vieglāk.
  4. Liekam cepties uz 15 minūtēm.
  5. Ņemam ārā un nedaudz atdzesējam.Tad ar asu nazi sagriežam klaipiņus 1cm platās šķēlītēs, kuras izklājam atsevišķi uz plāts un liekam atpakaļ cepeškrāsnī vēl uz 15 min. Atdzesējam.
  6. Uzglabāt noslēgtā traukā,jo savadāk cepumi zaudēs kraukšķīgumu.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Rabarberu un aveņu sorbets

Rabarberu un aveņu sorbets

Deserti

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas