Sākums > Receptes > Zupas

Svaigu kāpostu zupa ar cūkgaļu

2005. gada 4. aprīlis
Foto: Depositphotos.com
Pagatavošana
60 min
1. Lielā kastrolī uz vidējas uguns sakarsē eļļu. Pievieno sīpolu, burkānus un ķiploku. Laiku pa laikam apmaisot, 5 līdz 7 minūtes cep, kamēr dārzeņi kļūst mīksti, bet tā, lai tie neapdeg tumši, viegli tikai maina krāsu.
2. Pievieno buljonu un kaltēto baziliku. Uzvāra un tad samazina karstumu. Kastrolim uzliek vāku un vāra uz lēnas uguns maisījumu 10 minūtes.
3. Pievieno kāpostus, sāli un melnos piparus. Atkal uzvāra, samazina karstumu. Uzliek vāku un 10 minūtes vāra uz lēnas uguns.
4. Iemaisa gaļu, ļoti smalki sagrieztu tomātu, kartupeļus un baziliku, ja lieto svaigu.
5. Uzliek vāku un vāra uz lēnas uguns 5 līdz 10 minūtes vai ilgāk, līdz kāposti un kartupeļi kļūst mīksti.

Labu apetīti!
Uz augšu