Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Zupas Svaigu kāpostu zupa ar cūkgaļu

Svaigu kāpostu zupa ar cūkgaļu

FOTO: Depositphotos.com

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

6
porcijas
  • 4 glāze/s rupji sagrieztu kāpostu
  • 1 glāze/s rīvētu burkānu
  • 1/2 glāze/s sagrieztu sīpolu
  • 2 nelieli kartupeļi
  • 1 vidēja lieluma tomāts ar izņemtām sēklām
  • 1/2 glāze/s kubiņos sagrieztas, vārītas cūkgaļas
  • 1 ēd. k. olīveļļas
  • 2 daiviņa/s sasmalcināta ķiploka
  • 6 glāze/s gaļas buljona ar samazinātu sāls saturu
  • 1 ēd. k. saplucināta svaiga bazilika vai 1 tējk. kaltēta, saberzta bazilika
  • 1/2 tējk. sāls
  • 1/8 tējk. melno piparu
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

60 min.
  1. Lielā kastrolī uz vidējas uguns sakarsē eļļu. Pievieno sīpolu, burkānus un ķiploku. Laiku pa laikam apmaisot, 5 līdz 7 minūtes cep, kamēr dārzeņi kļūst mīksti, bet tā, lai tie neapdeg tumši, viegli tikai maina krāsu.
  2. Pievieno buljonu un kaltēto baziliku. Uzvāra un tad samazina karstumu. Kastrolim uzliek vāku un vāra uz lēnas uguns maisījumu 10 minūtes.
  3. Pievieno kāpostus, sāli un melnos piparus. Atkal uzvāra, samazina karstumu. Uzliek vāku un 10 minūtes vāra uz lēnas uguns.
  4. Iemaisa gaļu, ļoti smalki sagrieztu tomātu, kartupeļus un baziliku, ja lieto svaigu.
  5. Uzliek vāku un vāra uz lēnas uguns 5 līdz 10 minūtes vai ilgāk, līdz kāposti un kartupeļi kļūst mīksti.

    Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Apgrieztais ābolu pīrāgs

Apgrieztais ābolu pīrāgs

Zupas

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas