Marinēti gurķi ar garšaugiem

Marinēti gurķi ar garšaugiem
Foto: Depositphotos.com

Sastāvdaļas

  • Gurķi
  • Dilles
  • Mārrutku lapas
  • Upeņu lapas
  • 5 daiviņa/s ķiploka uz 3 l burku
  • 2 ēd. k. karotes cukura
  • 2 ēd. k. kaudzi sāls
  • 1.5 ēd. k. esences

Pagatavošana

30 min.
  1. Saliek burkās garšvielas un gurķus.
  2. Aplej ar verdošu ūdeni un patur 10 minūtes.
  3. Ūdeni nolej katlā un vēlreiz uzvāra.
  4. Pa to laiku burkās ieber sāli, cukuru, ielej esenci. Aplej ar verdošo ūdeni un aizvāko. Apsedz ar segu, līdz gurķi maina krāsu.

    Lai labi garšo!
    Pa to laiku burkās ieber sāli, cukuru, ielej esenci. Aplej a...
    Foto: Depositphotos.com
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Vilnis Salzemnieks 2017. gada 5. augusts 17:39
Arī uz trīslitru burku 5!!! piecas daiviņas ķiploku ir ļoti par daudz. Pietiks vien ar maksimums 2 divām. Bet etiķa esence Eiropas savienībā ir aizliegta kopš 2010. gada.

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Konservējumi


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi