Garneļu merce

Sastāvdaļas

  • 150 g lobītu garneļu
  • ½ saišķītis diļļu
  • 150 g kefīra
  • 2 ēd.k. majonēzes
  • 1 ēd.k. ķiploku mērces
  • 3 ēd.k. sarkanā ruma
  • Melnie pipari
  • Citrona sula

Pagatavošana

1 min.
  1. Rupji sakapā garneles, smalki dilles, samaisa kefīru ar majonēzi, ķiploku mērci, garnelēm, dillēm un rumu. Pēc garšas pieliek piparus un citrona sulu.
  2. Mērce piemērota -aukstiem un siltiem zivju ēdieniem, svaigiem salātiem un kā priekšēdiens

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Uzkodas


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi