Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Kartupeļu sacepums - kuģelis

Kartupeļu  sacepums - kuģelis

FOTO: Depositphotos.com

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 1.2 kg kartupeļu (nomizotu)
  • 300 g žāvētas cauraugušas gaļas
  • 2 lieli sīpoli
  • 1/2 glāze/s piena
  • 1 ola
  • Pipari
  • Sāls
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

80 min.
  1. Sagriež kubiņos gaļu, apcep.
  2. Sagriež sīpolus, apcep. Kartupeļus sarīvē, nedaudz nolej suliņu, pieliek samaisītu olu, cieti, kas veidojas traukā ar sulu, pielej verdošu pienu. Samaisa ar gaļu, sīpoliem, sāli, pipariem pēc garšas.
  3. Lej masu pannā, cep cepeškrāsnī 220 grādos, apmēram, 1 stundu, līdz veidojas skaista brūna garoziņa.
  4. Pasniedz ar skābu krējumu.

    Labu apetīti!
    Pasniedz ar skābu krējumu.

Labu apetīti!

    FOTO: Depositphotos.com

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Cūkgaļas filejas medaljoni bekonā ar saldā krējuma mērci

Cūkgaļas filejas medaljoni bekonā ar saldā krējuma mērci

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas