Pieneņu medus

Pieneņu medus
Foto: Depositphotos.com
Iepildi burciņā pavasari!

Sastāvdaļas

  • 200 pieneņu galviņu
  • 1 l ūdens
  • 1 citrons
  • 1 kg cukura

Pagatavošana

150 min.
  1. Pieneņu galviņas ievāc agrā saulainā rītā, kamēr ziedi pilni ar nektāru.
  2. Ziedus aplej ar ūdeni, pievieno nemizotu, sagrieztu citronu un vāra uz lēnas uguns apmēram 1 stundu.
  3. Tad caur marli izkāš, pievieno cukuru un vēlreiz vāra 1 - 1,5 stundu.

    Lai labi garšo!
    Tad caur marli izkāš, pievieno cukuru un vēlreiz vāra 1 - 1,...
    Foto: Depositphotos.com
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

maris esitis 2010. gada 3. jūnijs 22:29
vai no pienenem ir janoples dzeltenas lapinas,vai udeni parlej visam galvinam???
guntau ūdre 2010. gada 17. maijs 17:11
kolosāli-sen pazaudēju šo recepti-un nekā nevarēju atrast-paldies -ka kāds to dara-ļoti jauks sanāk medus

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Deserti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi