Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Deserti Pieneņu medus

Pieneņu medus

FOTO: Depositphotos.com

Iepildi burciņā pavasari!
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 200 pieneņu galviņu
  • 1 l ūdens
  • 1 citrons
  • 1 kg cukura
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

150 min.
  1. Pieneņu galviņas ievāc agrā saulainā rītā, kamēr ziedi pilni ar nektāru.
  2. Ziedus aplej ar ūdeni, pievieno nemizotu, sagrieztu citronu un vāra uz lēnas uguns apmēram 1 stundu.
  3. Tad caur marli izkāš, pievieno cukuru un vēlreiz vāra 1 - 1,5 stundu.

    Lai labi garšo!
    Tad caur marli izkāš, pievieno cukuru un vēlreiz vāra 1 - 1,...

    FOTO: Depositphotos.com

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Svaigi salāti ar auksti kūpinātu tunci, turku zirņiem

Svaigi salāti ar auksti kūpinātu tunci, turku zirņiem

Deserti

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas