Lasis pikantā mērcē

Sastāvdaļas

  • Sālīta laša fileja ar ādu
  • 2 ēdamkarotes eļļas
  • Svaigs baziliks,sāls
  • Mērce
  • 12 maza cukinī
  • 1 tomāts
  • 5 -6 melnas olīvas bez kauliņiem
  • 3 nelielas ķiploka daiviņas
  • 1 tējkarote kaperu
  • Smaržīgie pipari,sāls

Pagatavošana

30 min.
  1. Cepešpannā uz nelielas uguns apcepiet nesasmalcinātas ķiploka daiviņas.Pēc tam lieciet šķēlītēs sagrieztu cukinī,tomātu šķēlītes bez mīkstumiem,uz pusēm pārgrieztas olīvas,pieberiet kaperus.Cepiet 1-2 minūtes,garšai pievienojiet smaržīgos piparus un sāli.Tad lieciet laša fileju un apcepiet to no abām pusēm.
  2. Pirms pasniegšanas lasi pārlejiet ar mērci,apbārstiet ar svaigu baziliku.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi