Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Lasis pikantā mērcē

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • Sālīta laša fileja ar ādu
  • 2 ēdamkarotes eļļas
  • Svaigs baziliks,sāls
  • Mērce
  • 12 maza cukinī
  • 1 tomāts
  • 5 -6 melnas olīvas bez kauliņiem
  • 3 nelielas ķiploka daiviņas
  • 1 tējkarote kaperu
  • Smaržīgie pipari,sāls
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

30 min.
  1. Cepešpannā uz nelielas uguns apcepiet nesasmalcinātas ķiploka daiviņas.Pēc tam lieciet šķēlītēs sagrieztu cukinī,tomātu šķēlītes bez mīkstumiem,uz pusēm pārgrieztas olīvas,pieberiet kaperus.Cepiet 1-2 minūtes,garšai pievienojiet smaržīgos piparus un sāli.Tad lieciet laša fileju un apcepiet to no abām pusēm.
  2. Pirms pasniegšanas lasi pārlejiet ar mērci,apbārstiet ar svaigu baziliku.
Receptes.lv Iesaka

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas