Čili con carne ar rīsiem

3 1
Čili con carne ar rīsiem
Foto: Depositphotos.com

Sastāvdaļas

  • 500 g maltas gaļas
  • 300 g tomātu mērces
  • 1 bundžiņa konservētu sarkano pupiņu
  • 2 tomāti
  • 1 sarkanā paprika
  • 1 sīpols
  • 3 daiviņa/s ķiploka
  • 1 paciņa Taco garšvielas
  • 1 paciņa čili garšvielas
  • Zaļumi pasniegšanai
  • Rīsi pasniegšanai

Pagatavošana

30 min.
  1. Tomātus, sīpolus, ķiploku un papriku sagriež mazos gabaliņos.
  2. Uz pannas nelielā eļļas daudzumā cep gaļu, kam pievienotas Taco un čili garšvielas.
  3. Nepārtraukti apmaisot pannas saturu, pievieno sagrieztos dārzeņus un turpina cept.
  4. Pievieno tomātu mērci, pupiņas un sutina vēl apmēram 10 minūtes. Pasniedz ar vārītiem rīsiem, pārber ar zaļumiem.

    Lai labi garšo!
    Pievieno tomātu mērci, pupiņas un sutina vēl apmēram 10 minū...
    Foto: Depositphotos.com
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni