Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Čili con carne ar rīsiem

Čili con carne ar rīsiem

FOTO: Depositphotos.com

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 500 g maltas gaļas
  • 300 g tomātu mērces
  • 1 bundžiņa konservētu sarkano pupiņu
  • 2 tomāti
  • 1 sarkanā paprika
  • 1 sīpols
  • 3 daiviņa/s ķiploka
  • 1 paciņa Taco garšvielas
  • 1 paciņa čili garšvielas
  • Zaļumi pasniegšanai
  • Rīsi pasniegšanai
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

30 min.
  1. Tomātus, sīpolus, ķiploku un papriku sagriež mazos gabaliņos.
  2. Uz pannas nelielā eļļas daudzumā cep gaļu, kam pievienotas Taco un čili garšvielas.
  3. Nepārtraukti apmaisot pannas saturu, pievieno sagrieztos dārzeņus un turpina cept.
  4. Pievieno tomātu mērci, pupiņas un sutina vēl apmēram 10 minūtes. Pasniedz ar vārītiem rīsiem, pārber ar zaļumiem.

    Lai labi garšo!
    Pievieno tomātu mērci, pupiņas un sutina vēl apmēram 10 minū...

    FOTO: Depositphotos.com

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Svaigās tortiljas ar vistas gaļu

Svaigās tortiljas ar vistas gaļu

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas