1. Saujā ieber sāli un saspiestai saujai pāris reizes izvelk cauri nēģi. Pēc tam liek uz pannas un sviestā apcep brūnus.
2. Apceptos nēģus kārto katlā un pārlej ar ūdeni, lai visi nēģi būtu nosegti. Krūzītē aplej dabīgo kafiju, jeb melno tēju un pielej klāt nēģiem, biezumus gan labāk atstāt krūzītē. Pievieno lauru lapas, piparus un sāli pēc garšas. Vāra ~30minūtes (nēģis ir gatavs, kad, aiz vidusdaļas, paceļot ar nazīti, tas lūst uz pusēm).
3. Kad nēģi gatavi, ļauj tiem nedaudz atdzist. Pēc tam tos kārto traukā. Šķidrumam, kas palicis katliņā, pievieno iepriekš uzbriedinātu un izkausētu želantīnu. Pārlej nēģus un liek uz pāris stundām ledusskapī. Labu apetīti!