-
Sākums
-
>
Receptes
-
>
Pamatēdieni
-
>
Vistas fileja ar cukini
Saturs turpināsies pēc reklāmas
-->
Sastāvdaļas
-
2 vistas filejas (0.5kg)
-
1 cukini (tāda palielāka gurķa lielumā)
-
2 daiviņa/s ķiploka
-
100 g skābā krējuma
-
1 ēd. k. miltu
-
2 ēd. k. eļļas
-
Karijs
-
Sāls
-
Pipari
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Pagatavošana
30 min.
-
Sagriež fileju apmēram 2x2 cm gabalos, apcep eļļā.
-
Pārvieto apcepto fileju uz katliņu, apsāla, appiparo u.t.t.
-
Tad uzlej ūdeni (tik, cik plāno gatavot mērci, mazliet vairāk) un sautē 10 minūtes.
-
Tikmēr sagriež cukini, sasmalcina ķiploku.
-
Pievieno dārzeņus un vāra 5 minūtes, pievieno krējumu un ja nepieciešams - vēl sāli, sautē vēl 5 minūtes, līdz cukini gatavs.
-
Tad izšķīdina mazā ūdens daudzumā miltus un caur sietiņu pievieno mērcei. Kad uzvārās - gatavs.
Pasniedz ar spageti.
Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs