Vistas fileja ar cukini

Vistas fileja ar cukini
Foto: Depositphotos.com

Sastāvdaļas

  • 2 vistas filejas (0.5kg)
  • 1 cukini (tāda palielāka gurķa lielumā)
  • 2 daiviņa/s ķiploka
  • 100 g skābā krējuma
  • 1 ēd. k. miltu
  • 2 ēd. k. eļļas
  • Karijs
  • Sāls
  • Pipari

Pagatavošana

30 min.
  1. Sagriež fileju apmēram 2x2 cm gabalos, apcep eļļā.
  2. Pārvieto apcepto fileju uz katliņu, apsāla, appiparo u.t.t.
  3. Tad uzlej ūdeni (tik, cik plāno gatavot mērci, mazliet vairāk) un sautē 10 minūtes.
  4. Tikmēr sagriež cukini, sasmalcina ķiploku.
  5. Pievieno dārzeņus un vāra 5 minūtes, pievieno krējumu un ja nepieciešams - vēl sāli, sautē vēl 5 minūtes, līdz cukini gatavs.
  6. Tad izšķīdina mazā ūdens daudzumā miltus un caur sietiņu pievieno mērcei. Kad uzvārās - gatavs.
    Pasniedz ar spageti.

    Labu apetīti!
    Tad izšķīdina mazā ūdens daudzumā miltus un caur sietiņu pie...
    Foto: Depositphotos.com
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi