Cūkgaļas šnicele ar ceptiem kartupeļiem

Cūkgaļas šnicele ar ceptiem kartupeļiem
Foto: Depositphotos.com

Sastāvdaļas

  • Cūkgaļas karbonādes gabals
  • Ola (panēšanai)
  • Milti (panēšanai)
  • Rīvmaize (panēšanai)
  • Vārīti kartupeļi
  • Pipari
  • Sāls
  • Sviests

Pagatavošana

50 min.
  1. Cūkgaļas karbonādes gabalu sagriež šķēlēs (2 cm biezumā). Ņem vienu gabalu un ar gaļas āmuru nedaudz izklapē (0,5 cm biezumā), tad pārkaisa ar garšvielām.
  2. Panē miltos, tad olā un visbeidzot rīvmaizē. Šniceli fritē zeltaini brūnu.
  3. Vārītos kartupeļus sagriež gabaliņos un strauji apcep izkausētā sviestā.
  4. Gaļu pasniedz ar kartupeļiem, klāt pievieno svaigus salātus pēc izvēles.

    Labu apetīti!
    Gaļu pasniedz ar kartupeļiem, klāt pievieno svaigus salātus...
    Foto: Depositphotos.com
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Diana 2013. gada 18. janvāris 01:42
Garsiigi! Paldies (:

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Jaunākās receptes

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi