Manas Kanādas pankūkas

5 1
Manas Kanādas pankūkas
Foto: Depositphotos.com

Sastāvdaļas

  • 300 ml piena, bet vairāk lej uz izjūtu
  • 145 g kviešu miltu
  • 2 tējk. cepamā pulvera
  • 1 šķipsna/s sāls
  • 1 ola
  • 3 ēd. k. olīveļļas ( vislabāk 1 spieduma)

Pagatavošana

40 min.
  1. Paņem lielu bļodu uz caur sietu izsijā miltus, cepamo pulveri un sāli.
  2. Citā bļodā iesit olu.un pievieno pienu, kā arī 1-2 tējk. eļļas. Visu saputo kopā.
  3. Olu maisījumu pakāpeniski un ļoti uzmanīgi iekuļ pie miltiem un samaisa līdz viendabīgai masai, lai nebūtu kunkuļi. Ja masa pēc jūsu domām ir pārāk bieza un var pievienot vēl piena vai ūdens.
  4. Pie pašas mīklas pievieno atlikušo daudzumu eļļas, tādejādi varēs nelikt uz panaas eļļu.
  5. Uzsilda pannu un pamazām sāk likt mīklu (vidēji 2-3 pankūkas uz 1 pannas). Katru pankūku vidēji cep 1-2 minūtes no katras puses. Rezūltātā jūs iegūstat pankūkas, kurām būs skaista brūna maliņas.
    Pasniedz ar ievārījumu.

    Labu apetīti!
    Uzsilda pannu un pamazām sāk likt mīklu (vidēji 2-3 pankūkas...
    Foto: Depositphotos.com
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

emils 2011. gada 21. novembris 20:47
a var bez cepamā pūlvera?

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Brokastis