Sākums > Receptes > Brokastis

Manas Kanādas pankūkas

2006. gada 5. novembris
Foto: Depositphotos.com
Pagatavošana
40 min
1. Paņem lielu bļodu uz caur sietu izsijā miltus, cepamo pulveri un sāli.
2. Citā bļodā iesit olu.un pievieno pienu, kā arī 1-2 tējk. eļļas. Visu saputo kopā.
3. Olu maisījumu pakāpeniski un ļoti uzmanīgi iekuļ pie miltiem un samaisa līdz viendabīgai masai, lai nebūtu kunkuļi. Ja masa pēc jūsu domām ir pārāk bieza un var pievienot vēl piena vai ūdens.
4. Pie pašas mīklas pievieno atlikušo daudzumu eļļas, tādejādi varēs nelikt uz panaas eļļu.
5. Uzsilda pannu un pamazām sāk likt mīklu (vidēji 2-3 pankūkas uz 1 pannas). Katru pankūku vidēji cep 1-2 minūtes no katras puses. Rezūltātā jūs iegūstat pankūkas, kurām būs skaista brūna maliņas.
Pasniedz ar ievārījumu.

Labu apetīti!
Foto: Depositphotos.com
Uz augšu