Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Brokastis Manas Kanādas pankūkas

Manas Kanādas pankūkas

FOTO: Depositphotos.com

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 300 ml piena, bet vairāk lej uz izjūtu
  • 145 g kviešu miltu
  • 2 tējk. cepamā pulvera
  • 1 šķipsna/s sāls
  • 1 ola
  • 3 ēd. k. olīveļļas ( vislabāk 1 spieduma)
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

40 min.
  1. Paņem lielu bļodu uz caur sietu izsijā miltus, cepamo pulveri un sāli.
  2. Citā bļodā iesit olu.un pievieno pienu, kā arī 1-2 tējk. eļļas. Visu saputo kopā.
  3. Olu maisījumu pakāpeniski un ļoti uzmanīgi iekuļ pie miltiem un samaisa līdz viendabīgai masai, lai nebūtu kunkuļi. Ja masa pēc jūsu domām ir pārāk bieza un var pievienot vēl piena vai ūdens.
  4. Pie pašas mīklas pievieno atlikušo daudzumu eļļas, tādejādi varēs nelikt uz panaas eļļu.
  5. Uzsilda pannu un pamazām sāk likt mīklu (vidēji 2-3 pankūkas uz 1 pannas). Katru pankūku vidēji cep 1-2 minūtes no katras puses. Rezūltātā jūs iegūstat pankūkas, kurām būs skaista brūna maliņas.
    Pasniedz ar ievārījumu.

    Labu apetīti!
    Uzsilda pannu un pamazām sāk likt mīklu (vidēji 2-3 pankūkas...

    FOTO: Depositphotos.com

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Pildīts cūkgaļas pavēderes cepetis pienā ar āboliem

Pildīts cūkgaļas pavēderes cepetis pienā ar āboliem

Brokastis

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas