Cepeshkraasnii cepta heka fileja

Sastāvdaļas

  • 4 vidēji lieli heka filejas gabaliņi
  • Neliels puscitrons
  • Majonēze
  • Smalki sagrieztas 2-3 ķiploka daiviņas

Pagatavošana

30 min.
  1. Heka filejas noskalo, ierīvē ar rupju sāli un liek uz follijas cepties cepeškrāsnī. Foliju var ieziest ar eļļu pirms liek uz tās filejas.
  2. Mērcītei: ņem 3-4 ēdamkarotes majonēzes, pievieno nedaudz citrona sulu. Garšai nedaudz pievieno sasmalcinātu ķiploku. Visu rūpīgi izjauc.
  3. Pirms heka filejas ir izcepušās tās pārlej ar sagatavoto mērcīti un cep līdz tās ir gatavas.
  4. Var, protams, vēl uzbērt sarīvētu sieru, būs tikai garšīgāk.

Komentāri

Ilze 2012. gada 18. janvāris 10:30
Paldies, ļoti garšīgi!!! un viegli pagatavot :)
ņau-ņau 2010. gada 1. augusts 16:08
super! tagad zināsu, kā pagatavot :), skan garšīgi.
JP 2010. gada 27. maijs 17:00
Uztaisīju. Pieēdos. :) Ir labs un vienkārši gatavojams

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi