Kartupeļu un gaļas desa

Sastāvdaļas

  • 500 g kartupeļu
  • 500 g maltas cūkgaļas
  • 2 sīpoli
  • 1 daiviņa ķiploku
  • Taukvielas
  • Pipari
  • Sāls

Pagatavošana

1 min.
  1. Malto gaļu samaisa ar masā sastrādātiem kartupeļiem, pievieno taukvielās saceptus sīpolus, sarīvētu ķiploku, piparus un sāli.
  2. Masu pilda labi iztīrītās cūku zarnāsvai uz ietaukotās pannas, izveidojot desas formu.
  3. Cep sakarsētā cepeškrāsnī.
  4. Gaļas un kartupeļu desai var izmantot arī žāvētu cūkgaļu vai vārītos kartpeļus azstāt ar sarīvētiem svaigiem kartupeļiem.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi