Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Ātrais kabaču sacepums

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 1 liels kabacis
  • 1 kg maltās gaļas
  • 2 sīpoli
  • 2 burkāni
  • 4 tomāti
  • Majonēze pēc vajadzības
  • Garšvielas pēc izvēles
  • Siers
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Burkānus sarīvē uz sakņu rīves, sīpolus sakapā, tomātus sagriež gabaliņos un sacep kopā ar malto gaļu.
  2. Kabaci sagriež plānās šķēlītēs un kārto cepamtraukā tā, lai to maliņas pārklātos, pārlej ar majonēzi, kas mazliet atšķaidīta ar ūdeni un sajaukta ar garšvielām. Tad pārliek ar dārzeņiem sacepto malto gaļu un virsū atkal klāj kabaču šķēlītes. Visu pārlej ar majonēzi, pārkaisa ar rīvētu sieru, liek cepeškrāsnī un cep 180 grādu karstumā kamēr siers izkusis un kabači kļuvuši mīksti.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Skudru pūznis

Skudru pūznis

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas