Šodienas redaktors:
Madara Stankeviča
Iesūti ziņu!
Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Ātrais kabaču sacepums

Foto: Shutterstock.com
Kabaču sacepums ar malto gaļu ir klasika, tomēr versiju ir daudz un dažādas. Šoreiz sacepuma traukā arī burkāni, tomāti un, protams, siers.
Pagatavošana
60 min
1. Burkānus sarīvē uz sakņu rīves, sīpolus sakapā, tomātus sagriež gabaliņos un sacep kopā ar malto gaļu.
2. Kabaci sagriež plānās šķēlītēs un kārto cepamtraukā tā, lai to maliņas pārklātos, pārlej ar majonēzi, kas mazliet atšķaidīta ar ūdeni un sajaukta ar garšvielām.
3. Tad pārliek ar dārzeņiem sacepto malto gaļu un virsū atkal klāj kabaču šķēlītes. Visu pārlej ar majonēzi, pārkaisa ar rīvētu sieru.
4. Liek cepeškrāsnī un cep 180 grādu karstumā, kamēr siers izkusis un kabači kļuvuši mīksti.

Labu apetīti!
Foto: Shutterstock.com
Komentāri (4)
Uz augšu