Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Ātrais kabaču sacepums

2006. gada 2. oktobris
Foto: Ina Fominova
Pagatavošana
1 min
1. Burkānus sarīvē uz sakņu rīves, sīpolus sakapā, tomātus sagriež gabaliņos un sacep kopā ar malto gaļu.
2. Kabaci sagriež plānās šķēlītēs un kārto cepamtraukā tā, lai to maliņas pārklātos, pārlej ar majonēzi, kas mazliet atšķaidīta ar ūdeni un sajaukta ar garšvielām. Tad pārliek ar dārzeņiem sacepto malto gaļu un virsū atkal klāj kabaču šķēlītes. Visu pārlej ar majonēzi, pārkaisa ar rīvētu sieru, liek cepeškrāsnī un cep 180 grādu karstumā kamēr siers izkusis un kabači kļuvuši mīksti.
Uz augšu