Sākums > Receptes > Zupas

Dārzeņu zupa ar liellopu gaļu

2005. gada 20. aprīlis
Foto: Receptes.lv
Pagatavošana
60 min
1. Liellopu gaļu kopā ar kauliņiem, nomizotiem sīpoliem, sāli, krustnagliņām un lauru lapām liek 2,5l ūdens, lēnām uzvāra un uz lēnas uguns turpina vārīt pusotru stundu. Burkānus un selerijas notīra, sagriež gabaliņos. Puravus un brokoļus arī notīra un sagriež prāvos gabalos. Zupas zaļumus sagriež mazos gabaliņos. Dārzeņus pievieno zupai un vāra vēl pusstundu. Gaļu izņem no zupas, sagriež gabaliņos. Arī kaulu izņem no zupas. Zupu pasniedz iepriekš sasildītos šķīvjos. LABU APETĪTI!
Uz augšu