Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Zupas Dārzeņu zupa ar liellopu gaļu

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 1 kg liellopu gaļas
  • 150 g liellopu kauliņu
  • 3 sīpoli
  • 1 ēdamkarote sāls
  • 6 krustnagliņas
  • 3 lauru lapas
  • 100 g burkānu
  • 100 g seleriju
  • 100 g puravu
  • 100 g brokoļu
  • Zupas zaļumi
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

60 min.
  1. Liellopu gaļu kopā ar kauliņiem, nomizotiem sīpoliem, sāli, krustnagliņām un lauru lapām liek 2,5l ūdens, lēnām uzvāra un uz lēnas uguns turpina vārīt pusotru stundu. Burkānus un selerijas notīra, sagriež gabaliņos. Puravus un brokoļus arī notīra un sagriež prāvos gabalos. Zupas zaļumus sagriež mazos gabaliņos. Dārzeņus pievieno zupai un vāra vēl pusstundu. Gaļu izņem no zupas, sagriež gabaliņos. Arī kaulu izņem no zupas. Zupu pasniedz iepriekš sasildītos šķīvjos. LABU APETĪTI!
Receptes.lv Iesaka

Zupas

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas