1. Sēnes notīra. Lielākās gailenes nedaudz sasmalcina.
2. Liek zupas katlā izkausētā sviestā un apcep, līdz iztvaikojas liekais šķidrums.
3. Notīra burkānus un pētersīļus, noskalo puravu. Visus dārzeņus sagriež kubikos.
4. Tad tos pievieno sēnēm un nedaudz apbrūnina
5. Pēc tam pārkaisa miltus un samaisa. Pielej gaļas buljonu un vāra 10 min.
6. Saputo olas dzeltenumu un saldo krējumu
7. Noceļ katliņu no plīts un iejauc olas - krējuma maisījumu. Maisījums zupu iebiezina un tā kļūst samtaina. ja nepieciešams pievieno sāli un piparus.
8. KAD ZUPA IR IEBIEZINĀTA, TO NEDRĪKST VAIRĀK VĀRĪT!!! Labu apetīti!

Foto: Shutterstock.com