Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Konservējumi Tomāti savā sulā

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • Uz 1l tomātu sulas:
  • 1 ēd. k. sāls
  • 1 ēd. k. cukura (nepilna)
  • Tomāti
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

60 min.
  1. Tomātu sulu ielej katliņā, pievieno sāli, cukuru un uzliek vārīties. Kad sula uzvārās, to noputo un ļauj pavārīties vēl piecas minūtes.
  2. Tīrājās burkās saliek tomātus, ieteicams lai tie nebūtu pārgatavojušies mīksti, un uzlej tikko uzvārītu sulu.
  3. Tad uzliek vāciņus, bet neaizvāko, un liek karsēties (sterelizēties) 1l burka - 15-20 min.
  4. Kad karsēšana pabeigta izņem burkas un aizvāko, apgriež un noliek otrādi apmēram uz 10 min.
  5. Lai labi garšo!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Sātīgais kabaču sacepums

Sātīgais kabaču sacepums

Konservējumi

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas
KOMERCINFORMĀCIJA