Vistas strēmelītes karija - alus mērcē

Vistas strēmelītes karija - alus mērcē
Foto: Depositphotos.com

Sastāvdaļas

  • 400 g vistas filejas
  • 150 g miltu
  • 150 ml alus
  • 2 olas
  • 5 g karija pulvera
  • 0.5 l eļļas

Pagatavošana

40 min.
  1. Vistas fileju sagriež nelielās strēmelītēs.
  2. Pagatavo mīklu no olas, alus, karija pulvera, visu kārtīgi samaisa un pieber miltus. Mīklai jābūt diezgan stingrai - lai vistas strēmelītes, tajā iemērcot, no visām pusēm pārklātos ar mīklu.
  3. Eļļu ielej katliņā un liek vārīties. Kad tā uzkarsusi, pa vienai liek cepties vistas strēmelītes. Cep 3-5 minūtes, līdz mīkla iegūst zeltainu krāsu.
    Lieko eļļu nosusina ar papīra dvieļiem.

    Lai labi garšo!
    Eļļu ielej katliņā un liek vārīties. Kad tā uzkarsusi, pa vi...
    Foto: Depositphotos.com
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Uzkodas


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi