Rīvētu burkānu kūka

Rīvētu burkānu kūka
Foto: Depositphotos.com
Kolekcijas: Veģetārās

Sastāvdaļas

  • 1 glāze/s rīvētu burkānu
  • 1 glāze/s miltu
  • 0.5 glāze/s cukura
  • 1 tējk. citronskābes
  • 1 tējk. sodas
  • 4 olas
  • Rieksti pēc izvēles

Pagatavošana

60 min.
  1. Sakuļ olas.
  2. Pievieno uz smalkās rīves sarīvētus burkānus, samaisa.
  3. Tad pievieno citronskābi, miltus, sodu un sajauc mīklu. Lej veidnē un liek cepties 180 grādu temperatūrā.
  4. Kad kūka tikko ielikta cepties, sasmalcina riekstus. Tos uzber uz kūkas brīdī, kad kūkas virsējā kārta aprāvusies.
    Cep līdz kūkas gatava.

    Lai labi garšo!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Irēna Keiša 2013. gada 10. aprīlis 20:38
Sanāk ļoti garšīga , sevišķi labi garšo ar pienu

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Konditoreja un maize


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi