Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Zupas Gaļas soļanka

Gaļas soļanka

FOTO: Depositphotos.com

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 600 g liellopa gaļas
  • 100 g vārīta šķiņķa
  • 80 g cīsiņu
  • 120 g nieru
  • 200 g sīpolu
  • 200 g skābu gurķu
  • 80 g tomātu biezeņa
  • 40 g sviesta
  • 80 g kaperu
  • 60 g olīvu
  • 100 g skāba krējuma
  • Citrona
  • Pipari
  • Sāls
  • Lauru lapa
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

80 min.
  1. No liellopa gaļas un kauliem vāra buljonu. Vāra vismaz 45 min.
  2. Sīpolus sagriež salmiņos un sviestā apcep, pievieno tomātu biezeni un sautē mīkstus.
  3. Skābētus gurķus nomizo, atdala sēklas un sagriež šķērsām, plānās šķēlītēs. Verdošā buljonā liek gurķus, uzvāra, pievieno iepriekš apceptos sīpolus, garenos gabaliņos sagrieztos, vārītos gaļas produktus ( liellopa gaļu, šķiņķi, atsevišķi novārītas nieres, cīsiņus), olīvas, kaperus, piparus, lauru lapas, sāli un vāra 15 minūtes.
  4. Pirms pasniegšanas soļankā liek skābu krējumu, pētersīļu zaļumus, citrona šķēlītes. Citrona šķēlītes, ja vēlas, var sakārtot trauciņā un galdā pasniegt atsevišķi, neliekot soļankā.

    Labu apetīti!
    Pirms pasniegšanas soļankā liek skābu krējumu, pētersīļu zaļ...

    FOTO: Depositphotos.com

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Čangaļu aukstā gaļa

Čangaļu aukstā gaļa

Zupas

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ
| 23. aprīlis 10:22 23.04 10:22
Bez ķīseļa neiztikt: gardi deserti un sacepumi
12 receptes

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas