Rabarberu un mandeļu pīrāgs

Sastāvdaļas

  • 1 ½ dl mandeļu
  • 2 auksti vārīti kartupeļi
  • 75 g sviests vai margarīns
  • 1 ½ ēd.k. cukura
  • 2 olas
  • 200 g sulīgu rabarberu

Pagatavošana

1 min.
  1. Mandeles samaļ, bet kartupeļus ar dakšiņu saspaida.
  2. Taukvielu samaisa ar cukuru.
  3. Pievieno olas un sakuļ, tad pieliek mandeles un saspaidītos kartupeļus.
  4. Mīklu liek ar sviestu ieziestā veidnē un apkaisa ar rīvmaizi.
  5. Rabarberus nomizo un sagriež aptuveni 3 cm garos gabaliņos.
  6. Tos iespiež mīklā un cep 175 grādu temperatūrā, kamēr rabarberi mīksti.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Konditoreja un maize


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi