Rabarberu marmelāde

Sastāvdaļas

  • 1 kg rabarberu
  • 1 kg cukurs
  • Žāvētas apelsīnu miziņas

Pagatavošana

1 min.
  1. Nomizotus un mazos gabaloiņos sagrieztus rabarberu kātus, pārkaisa ar cukuru (traukām jābūt vismaz 30 cm diametrā) un tur vēsā vietā 2 diennaktis.
  2. Pievienojot sasmalcinātas apelsīnu miziņas un nepārtraukti maisot, vāra pussutndu.
  3. Sapilda izkarsētās burkās, aizvāko ar plastmasas vāciņiem.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Konservējumi


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi