Piedāvājam jaunu rubriku “Gatavosim ar stāstu”, kurā varēsim ne vien izdzīvot Latvijā pazīstamu cilvēku stāstus, bet arī uzzināt jaunas un gardas receptes jūsu Ziemassvētku galdam. Pirmais studijas viesis ētera personība, mūziķis un mīlošs tētis Ansis Klintsons.
Gatavojam kopā ar Ansi Klintsonu: aizraujoši stāsti un gardi ēdieni
Ansis Klintsons atsaucoties mūsu aicinājumam nodemonstrēt savas kulinārās prasmes, izvēlējās pagatavot gaļas cepeti. “Tas ir tas, ko es patiesībā ikdienā daru – gatavoju gaļu. Recepte ir feina un vienkārša un, galvenais, ka garšo manai ģimenei,” pirms ķerties pie gatavošanas par savu izvēli mums pastāsta Ansis.
Ansis uzskata, ka gaļā ir visas nepieciešamās barības vielas, kuras ar ko citu ir grūti aizstāt, tāpēc arī gaļa ieņem viņa ēdienkartē pirmo un galveno vietu. “Es neiesaku aizrauties ar ogļhidrātiem, tāpēc pārsvarā manā uzturā ir gaļa,” stāsta raidījuma varonis.
Skaties video, kurā uzzini, kur Ansis svinēja Ziemassvētkus bērnībā, kāds ir viņa mīļākais Ziemassvētku pantiņš un kāpēc uz svētku galda vienmēr tiek vieta arī rasolam!
Apmaksāta publikācija, Raidījums un receptes tapušas sadarbībā ar Bonduelle.