Gatavojam kopā ar Ansi Klintsonu: aizraujoši stāsti un gardi ēdieni

Receptes.lv
CopyDraugiem Whatsapp Pinterest
Foto: Artūrs Krūmiņš/TVNET

Piedāvājam jaunu rubriku “Gatavosim ar stāstu”, kurā varēsim ne vien izdzīvot Latvijā pazīstamu cilvēku stāstus, bet arī uzzināt jaunas un gardas receptes jūsu Ziemassvētku galdam. Pirmais studijas viesis ētera personība, mūziķis un mīlošs tētis Ansis Klintsons.

Ansis Klintsons atsaucoties mūsu aicinājumam nodemonstrēt savas kulinārās prasmes, izvēlējās pagatavot gaļas cepeti. “Tas ir tas, ko es patiesībā ikdienā daru – gatavoju gaļu. Recepte ir feina un vienkārša un, galvenais, ka garšo manai ģimenei,” pirms ķerties pie gatavošanas par savu izvēli mums pastāsta Ansis.

Ansis uzskata, ka gaļā ir visas nepieciešamās barības vielas, kuras ar ko citu ir grūti aizstāt, tāpēc arī gaļa ieņem viņa ēdienkartē pirmo un galveno vietu. “Es neiesaku aizrauties ar ogļhidrātiem, tāpēc pārsvarā manā uzturā ir gaļa,” stāsta raidījuma varonis.

Cepetis ar dārzeņiem Anša Klintsona gaumē

Foto: Artūrs Krūmiņš/TVNET

Dārzeņi Klintsona ģimenes gaumē

Foto: Artūrs Krūmiņš/TVNET

Skaties video, kurā uzzini, kur Ansis svinēja Ziemassvētkus bērnībā, kāds ir viņa mīļākais Ziemassvētku pantiņš un kāpēc uz svētku galda vienmēr tiek vieta arī rasolam!

Apmaksāta publikācija, Raidījums un receptes tapušas sadarbībā ar Bonduelle. 

KomentāriCopyDraugiem Whatsapp Pinterest
Receptes.lv iesaka
TVNET jaunākie raksti
Uz augšu