Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Cepetis ar dārzeņiem Anša Klintsona gaumē

Cepetis ar dārzeņiem Anša Klintsona gaumē

FOTO: Grāpītis, Receptes.lv šefpavārs

Kolekcijas: Fotoreceptes
Ansis Klintsons atsaucoties mūsu aicinājumam nodemonstrēt savas kulinārās prasmes, izvēlējās pagatavot gaļas cepeti. “Tas ir tas, ko es patiesībā ikdienā daru – gatavoju gaļu. Recepte ir feina un vienkārša un, galvenais, ka garšo manai ģimenei.”
Recepte tapusi sadarbībā ar Bonduelle.
Apmaksāta publikācija
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • Cepetim:
  • Cūkas kakla karbonāde
  • Burkāni
  • 2 ķiploki
  • Sāls
  • Pipari
  • Chili Con Carne Spice
  • Piedevām:
  • Bonduelle saldēto dārzeņu maisījums
  • 2 ēd. k. sviesta
  • Ķiploks
  • Čili pipars
  • Sāls
  • Pipari
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

135 min.
  1. Sagatavo nepieciešamās sastāvdaļas.
    Sagatavo nepieciešamās sastāvdaļas.

    FOTO: Grāpītis, Receptes.lv šefpavārs

  2. Gaļu iegriež tā, lai var atvērt kā grāmatu.
    Gaļu iegriež tā, lai var atvērt kā grāmatu.

    FOTO: Grāpītis, Receptes.lv šefpavārs

  3. Aber ar sāli un pipariem ierīvē.
    Aber ar sāli un pipariem ierīvē.

    FOTO: Grāpītis, Receptes.lv šefpavārs

  4. Tad bagātīgi apber ar Chili Con Carne Spice un ierīvē, lai garšviela ieskauj gaļu no visām pusēm.
    Tad bagātīgi apber ar Chili Con Carne Spice un ierīvē, lai g...

    FOTO: Grāpītis, Receptes.lv šefpavārs

  5. Pa virsu liek vidēja lieluma burkānus, sagrieztus četrās daļās.
    Pa virsu liek vidēja lieluma burkānus, sagrieztus četrās daļ...

    FOTO: Grāpītis, Receptes.lv šefpavārs

  6. Starp burkāniem saliek arī ķiploku daiviņas.
    Starp burkāniem saliek arī ķiploku daiviņas.

    FOTO: Grāpītis, Receptes.lv šefpavārs

  7. Cepeša "grāmatu" aizver, kārtīgi nosien ar diegu.
    Cepeša "grāmatu" aizver, kārtīgi nosien ar diegu.

    FOTO: Grāpītis, Receptes.lv šefpavārs

  8. Liek cepšanai paredzētā maisā.
    Liek cepšanai paredzētā maisā.

    FOTO: Grāpītis, Receptes.lv šefpavārs

  9. Liek līdz 200 grādiem sakarsētā cepškrāsnī un cep aptuveni 2 stundas.
  10. Kad gaļa gatava, to ņem āra no krāsns. Atbrīvo no maisa. Uzmanīgi! Tajā sakrājies karsts tvaiks. Ļauj gaļai atpūsties.
    Kad gaļa gatava, to ņem āra no krāsns. Atbrīvo no maisa. Uzm...

    FOTO: Grāpītis, Receptes.lv šefpavārs

  11. Pirms pasniegšanas griež šķēlēs.
    Pirms pasniegšanas griež šķēlēs.

    FOTO: Grāpītis, Receptes.lv šefpavārs

  12. Kamēr gatavojas cepetis, sagatavo piedevas: dārzeņus.
  13. Smalki sakapā čili piparu.
    Smalki sakapā čili piparu.

    FOTO: Grāpītis, Receptes.lv šefpavārs

  14. To pašu izdara arī ar ķiploku.
    To pašu izdara arī ar ķiploku.

    FOTO: Grāpītis, Receptes.lv šefpavārs

  15. Garšaugus liek sakarsētā pannā kopā ar sviestu.
    Garšaugus liek sakarsētā pannā kopā ar sviestu.

    FOTO: Grāpītis, Receptes.lv šefpavārs

  16. Pievieno saldētos dārzeņus un garšvielas.
    Pievieno saldētos dārzeņus un garšvielas.

    FOTO: Grāpītis, Receptes.lv šefpavārs

  17. Cep aptuveni 7 minūtes.
    Cep aptuveni 7 minūtes.

    FOTO: Grāpītis, Receptes.lv šefpavārs

  18. Pasniedz gardo cepeti kopā ar dārzeņiem.

    Labu apetīti!
    Pasniedz gardo cepeti kopā ar dārzeņiem.

Labu apetīti!

    FOTO: Grāpītis, Receptes.lv šefpavārs

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Mandeļu kēksiņi

Mandeļu kēksiņi

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas