Šodienas redaktors:
Madara Stankeviča
Iesūti ziņu!

Kuldīga aicina uz Restorānu nedēļu

Restorāns. Ilustratīvs foto.
Restorāns. Ilustratīvs foto. Foto: Pixabay

No 7.aprīļa līdz 13.aprīlim Kuldīga aicina uz Restorānu nedēļu, kuras laikā pilsētu un novada restorāni un kafejnīcas piedāvās no vietējiem produktiem gatavotas maltītes, aģentūru LETA informēja Kuldīgas novada tūrisma attīstības centra vadītāja Jana Bergmane.

Nedēļas garumā divu un trīs kārtu maltīti, kas gatavota no vietējiem, Kurzemes reģionā audzētiem un ražotiem produktiem, Kuldīgā servēs "Goldingen Room", "Riverside", "Kopa", suši bārs "Hercogs", "Kuldīgas metropole", "Jēkaba sēta", "Didro", "Klūdziņa", "Bangert’s", "Pagrabiņš", "Kursas zeme", Skrundā - "Skrundas muiža", "Pilskrogs" Ēdolē, kā arī "Strauss" un "Kaza" Snēpelē.

Piedāvājumu cenas būs no 20 līdz 25 eiro kategorijās. Vairāki restorāni un kafejnīcas gardēžus priecēs ar īpašu komplimentu no šefpavāra, kā arī iespēju maltīti baudīt ar pieskaņotiem dzērieniem.

Receptes.lv iesaka
TVNET jaunākie raksti
Uz augšu