Rozmarīns – timiāns, raudene, ķiploks, citrons, ingvers, olīveļļa.
Raudene – rozmarīns, timiāns, baziliks, čili, kumīns, laima sula.
Timiāns – rozmarīns, lauru lapās, muskatrieksts, ķiploks, olīveļļa.
"Dažādas garšvielas ir veids, kā ēdienam radīt izcilu garšu pat nepievienojot sāli.
Iedzīvotāji maltītes gatavošanā labprāt izvēlas dažādas pazīstamas Vidusjūras virtuves garšvielas, piemēram, timiānu, rozmarīnu un raudeni. Mūsu lielā pieredze garšvielu pasaulē liecina, ka garšu veido arī tas, kā šie augi ir audzēti ievākti, uzglabāti. Kā sakām mūsu “Garšu skolā”: “Iemācāmies variēt ar rozmarīnu, timiānu, raudeni un ciemiņiem noteikti būs asociācijas ar saulaino Itāliju, Spāniju, Grieķiju, Francijas dienvidiem u.c.!”,” norāda Paulig un Santa Maria mārketinga aktivitāšu vadītāja mazumtirdzniecībā Latvijā Inga Auziņa."