Ēdienu blogere ar segvārdu Juška Padruška, īstajā vārdā Justīne Martinsone, dalījusies savos iespaidos par vienas "Michelin 2025" zvaigznes restorāna "John Chef’s Hall" apmeklējumu. Vakariņas, kuras baudīja kopā ar vīru, izmaksājušas tuvu pustūkstotim eiro.
2 personām 403 eiro: ēdienu blogere dalās vakariņu pieredzē "Michelin" vienas zvaigznes restorānā (11)
Pāris izvēlējās gan uzkodas, gan pamatēdienu, gan desertu, papildinot tos ar pieskaņotiem dzērieniem.
Pirmajā kārtā jeb kā uzkodas tika pasniegti trīs ēdieni, ko atnesis pats šefpavārs Kristaps Sīlis. Justīne, publiskojot video, iepazīstināja ar katru no tiem: stores krokete ar bešamela mērci, liellopa gaļas tartara groziņš ar amoliņa sieru un liellopa mēle ar plūmēm.
Pēc tam uzreiz tika pasniegta tikko cepta, vēl silta, mini saldskābmaize ar divu veidu sviestiem – dedzināto sviestu un otru, kura sastāvs video autorei gan piemirsies.
Maltītes laikā pievienojies arī vīnzinis, stāstot par pieskaņotajiem vīniem.
Viņa arī nosauca savu favorītu, kas bijis stores tartars:
"Ak Dievs, tur bija vienkārši viss perfekti. Sāļš, salds, mazliet skābs. Nu ideāls, fenomenāls ēdiens!"
Visa ēdienkarte galvenokārt bijusi veidota ap liellopu un stori. Justīne min, ka, viņas tīkamākais pamatēdiens bijis liellopa ribas ar kartupeļu sacepumu.
Runājot par desertu, Justīne bija sajūsmā par medus kūkas saldējumu, novērtējot to ar 10 ballēm.
Noslēgumā pasniegti vēl trīs nelieli deserti: riekstiņš ar riekstu krēmu, ķērpis šokolādē, kuru viņa garšas ziņā salīdzināja ar cepumu šokolādē, un upeņu sorberts baltajā šokolādē.
Kopumā Justīne ir sajūsmā par šo pieredzi. Viņa atklāja, ka maltīte diviem izmaksājusi 453 eiro, ieskaitot tējas naudu.