Pirmais solis vistas panēšanā ir ļoti svarīgs. Pirms to sāc, gādā, lai katrs gabaliņš būtu sauss. Talkā nāks papīra dvieļi - ar tiem kārtīgi nosusini gaļas gabalus no visām pusēm.
Lieks mitrums padarīs miltus slapjus un lipīgus, un tas nozīmē, ka tie neturēsies pie gaļas.
Kas par daudz, tas par skādi
Kad katru gaļas gabaliņu esi apviļājis miltos, nokrati lieko. Ja miltu pārāk daudz, tie neļaus olai kārtīgi pieķerties pie vistas, un tādējādi būs problēmas arī nākamajā posmā ar rīvmaizi.
Tātad miltus vajag, bet visu ar mēru - rūpējies, lai gabaliņi ir vienmērīgi pārklāti, bet plānā kārtiņā.
Rūpīga gaļas pārklāšana ar rīvmaizi nodrošinās to īsto kraukšķīti, kuru tik ļoti kārojas. Neatkarīgi no tā, kādu rīvmaizi izmanto, pielūko, lai viss gaļas gabals nosegts.
Šajā posmā noteikti der atcerēties par garšvielām. Lai panējums ne vien patīkami kraukšķīgs, bet arī piesātināts ar garšām, pievieno rīvmaizei savas iecienītās garšvielas, piemēram, kariju vai paprikas pulveri.