Šis deserts ir ideāli piemērots dārza svētkiem, jo nav jāuztraucas nedz par to, ka kūka karstumā lēnām noslīdēs no galda, nedz jānoņemas ar kūkas griešanu un dalīšanu. Vienkārši ieliec kūku glāzē vai burkā, un gatavs!

Zini tos internetā atrodamos jokus, kur cilvēki atrāda kā viņiem sanāca (precīzāk – nesanāca) izcept un izrotāt kūku pēc video pamācības? Tur, kur slaidā Elza ar zeltaino bizi izskatās pēc virssvara pensionāres ar vēmekļu krāsas matiem vai rozā kūka ar greznām krēma rozēm atgādina sapluinītu vannas sūkli! Ja gribas gatavot pašam kūku tā, ka acīs cērt, tad visdrošākais variants būs to gatavot pēc britu modes. Viņi stikla traukos iesprostotu desertu ir nosaukuši par trifli. Šis deserts par lielisku kūkas alternatīvu atzīts visā pasaulē.

Konditore Aiga Bitmane, kura ir arī Mārtiņa Rītiņa pirmā konditore, trifles gatavošanu izkopusi līdz perfekcijai. Pati gan viņa šo desertu dēvē par burciņkūku un iedrošina to pamēģināt pat iesācējam. Tas ir veids, kā izglābt svētkus un iepriecināt viesus! Un, ja konditore ar pieredzi tā saka, tad nav iemesla viņai neticēt!