"Atkal jāgatavo... Ko gatavot šonedēļ?" Mums ir varianti.
Ik svētdienu apkoposim dažas idejas, kuras var nākt talkā gaidāmās nedēļas ēdienkartes plānošanā.
"Atkal jāgatavo... Ko gatavot šonedēļ?" Mums ir varianti.
Ik svētdienu apkoposim dažas idejas, kuras var nākt talkā gaidāmās nedēļas ēdienkartes plānošanā.
Karstuma vilnis ir pārņēmis Latviju, tāpēc arī šonedēļ meklēsim idejas vieglākām ēdienreizēm, lai mazāk pie karstas plīts un vieglāk vēderam.
Ēšanas paradumi dažādās ģimenēs atšķiras, iemesli tam var būt dažādi – ieradumi, dažādas diētas, produktu nepanesamības, vienkārši garšo-negaršo, tāpēc aicinām, apskatot receptes, neaizmirst par radošumu – daudzi ēdieni ir vairāk vai mazāk pielāgojami ģimenes vajadzībām un gaumēm, tāpēc smelies idejas un lai vieglāka nedēļa!
Nūdeles un vistas gaļa ir pagatavojama ļoti ātri, tāpēc to der savienot. Ja gaļu nekārojas – lai top dārzeņi.
Lai arī karstums nogurdina, ēdam mazāk, kaut ko sātīgu jau tāpat kārojas, tad jāizdomā, kā visu apvienot. Lai nav jāēd karsti kartupeļi, tie jāgriež salātos.
Aukstās zupas joprojām ir nr. 1 izvēle, un ir jau arī skaidrs, kāpēc. Labi, ka to var pagatavot nudien dažādos veidos!
Vai zināji, ka var pagatavot arī ko pavisam līdzīgu saldējumam no viena augļa? Un arī sasaldētās zemenes beidzot var atbrīvot no saldētavas gūsta!