FOTO Aizvadīti māsu Madaras un Montas Meieru grāmatas "Ko man ēst?" atklāšanas svētki

Receptes.lv
Foto: Jānis Škapars/TVNET

21. maijā jaukā gaisotnē tika prezentēta māsu Madaras Meieres un Montas Meieres grāmata "Ko man ēst?", izdevējs "TAPT", Liene Vilnīte. "Atpakaļ par cilvēku" – šis skaļais sauklis kalpojis autorēm par darba instrumentu, lai radītu patiešām unikālu grāmatu - gidu, kā dzīvot veselīgi ikdienā un arī svētkos.

"Patiesībā grāmatas tapšanu veicināja draugi, tādi klienti, kuri kā man, tā Montai ik pa laikam uzjautāja: ko man ēst? Jā, vienkāršs jautājums, bet aktuāls katru dienu. Šī grāmata sniedz atbildi!" grāmatas prezentācijas svētkos teica Madara Meiere – viena no grāmatas autorēm.

Madara Meiere ir sertificēta fitnesa un uztura trenere, bet Monta Meiere profesionāla šefpavāre.

Grāmatā varēs atrast ne tikai lieliskas receptes, bet arī 10 pamatprincipus, ko vērts ievērot, plānojot savus ēšanas paradumus.

Pasākumu apmeklēja draugi, radi un raidījuma 'ĒD, KUSTIES, BAUDI" dalībnieki.

Ieskaties grāmatas atklāšanas svētkos:

Madara: "Tas ir iesīkstējis uzskats, ka jāēd mazāk, lai notievētu, tieši otrādi, jāēd daudz, bet sabalansēti!" Māsas par to ir pārliecinātas un pašas tam ir kā pierādījums.

Madara atzina, ka māsas Montas iesaistīšana pavārgrāmatas tapšanā ir bijusi izcila doma: "Es protu aprakstīt un pagatavot recepti, bet vai man tas sanāk glīti? Diez vai! Māsa manas receptes padarīja skaistākas un gardākas. Viņa piemeklēja manām receptēm, piemēram, mērces. Montas mērces ir dievīgas!"

Receptes.lv iesaka
TVNET jaunākie raksti
Uz augšu