"Ko šodien gatavot?"
Lai ik dienu nelauzītu galvu ar šo jautājumu, saplāno iespējamās ēdienreizes laicīgi. Mēs palīdzēsim. Ik svētdienu apkoposim dažas idejas, kuras var palīdzēt gaidāmās nedēļas ēdienkartes plānošanā.
"Ko šodien gatavot?"
Lai ik dienu nelauzītu galvu ar šo jautājumu, saplāno iespējamās ēdienreizes laicīgi. Mēs palīdzēsim. Ik svētdienu apkoposim dažas idejas, kuras var palīdzēt gaidāmās nedēļas ēdienkartes plānošanā.
Ēšanas paradumi dažādās ģimenēs atšķiras, iemesli tam var būt dažādi – ieradumi, dažādas diētas, produktu nepanesamības, vienkārši garšo-negaršo, tāpēc aicinām, apskatot receptes, neaizmirst par radošumu – daudzi ēdieni ir vairāk vai mazāk pielāgojami ģimenes vajadzībām un gaumēm, tāpēc smelies idejas un lai vieglāka nedēļa!
Labs veids, kā gardi pagatavot ēdienu, lai garšas savienojas un pievienota vērtība – mazāks trauku kalns, kā arī darbiņu paveiks cepeškrāsns un tev nebūs jāstāv pie plīts.
Pildītas pankūkas ir lieliska izvēle. Tās vari sagatavot lielākā daudzumā un dažas dienas uzglabāt ledusskapī vai sasaldēt, lai būtu krājumi ilgākam laikam.
Ja ar gaļu nekārojas, pildījumā vari likt teju jebko, piemēram, saceptus šampinjonus ar sīpoliem un sieru.
Garšo labi arī aukstas, tāpēc laba izvēle tiem, kas ņem pusdienas līdzi uz darbu un nav iespējas uzsildīt.
Laikā, kad daba mostas un sāk iepriecināt ar dažādiem labumiem, jāķer izdevība aiz astes un jāvāra krietns grāpis ar sezonai piestāvošām zupām.
Ja pavasarī esi nolēmis vairāk ēst dārzeņus un atteikties no treknām mērcēm, salāti piestāvēs tavai nedēļās ēdienkartei.